Sonda
Jak oceniasz jakość naszych produktów
Producenci
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Promocje
Duży Antyalergiczn Zegar Ścienny CICHY 120 cm 910
Duży Antyalergiczn Zegar Ścienny CICHY 120 cm 910
89,99 zł 79,99 zł
szt.
Drewniany Zegar Ścienny Hand Made Bezgłośny -594
Drewniany Zegar Ścienny Hand Made Bezgłośny -594
59,99 zł 39,99 zł
szt.
Polityka prywatności

1. Dane osobowe przekazywane przez osoby fizyczne w związku z korzystaniem ze sklepu internetowego działającego pod adresem www.fabrykawyrazu.pl (dalej: Sklepem Internetowym lub e-Sklepem) przetwarzane są przez KNS Sp. zo.o. z siedzibą Prosta 81 42-233 Lubojenka NIP 5732899379 adres poczty elektronicznej: sklep@fabrykawyrazu.pl który jest administratorem tych danych w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jedn.: Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.).

2. Niniejsze Zasady Prywatności mają zastosowanie do danych osobowych:

    2.1. Klientów Sklepu Internetowego, działającego pod adresem www.fabrykawyrazu.pl oraz

    2.2. innych osób fizycznych, które korzystają z Serwisu działającego pod adresem www.fabrykawyrazu.pl, a w szczególności: osób fizycznych, które dokonują jednorazowej lub wielokrotnej wizyty w ramach ww. Serwisu, osób zainteresowanych kontaktem z firmą w jakimkolwiek celu (zapytania, komentarze itd.).

3. Dane osobowe, które Klient powierza w ramach Sklepu Internetowego, w szczególności imię, nazwisko, adres, adres poczty elektronicznej, numer telefonu, przetwarzane są:

    3.1. w zakresie niezbędnym do nawiązania, ukształtowania treści, zmiany, rozwiązania i prawidłowej realizacji usług świadczonych drogą elektroniczną oraz w zakresie realizacji składanych przez Klienta Zamówień;

    3.2. w celu rozpatrywania składanych przez Klienta reklamacji oraz zwrotu świadczeń w przypadku odstąpienia od umowy (zwrotu Towaru);

    3.3. w razie wyrażenia zgody na otrzymywanie od informacji marketingowych dane osobowe będą przetwarzane przez KNS Sp. zo.o. z siedzibą Prosta 81 42-233 Lubojenka NIP 5732899379 adres poczty elektronicznej: sklep@fabrykawyrazu.pl również w celu przekazywania informacji o KNS, e-Sklepie, ofercie i promocjach. Zgoda może być cofnięta w każdym czasie.

4. Dane osobowe osób korzystających z Serwisu, a nie będących Klientami e-Sklepu przetwarzane są przez KNS Sp. zo.o. z siedzibą Prosta 81 42-233 Lubojenka NIP 5732899379 adres poczty elektronicznej: sklep@fabrykawyrazu.pl w celu:

    4.1. dostosowania Serwisu do potrzeb ww. osób oraz Klientów,

    4.2. ewentualnego dochodzenia roszczeń,

    4.3. wyjaśnienia okoliczności niedozwolonego korzystania z usług świadczonych drogą elektroniczną, a także

    4.4. tworzenia statystyk oglądalności podstron ww. Serwisu.

5. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże brak podania w określonych przypadkach może uniemożliwić świadczenie Klientowi usług drogą elektroniczną oraz dokonywanie przez Klienta zakupów w e-Sklepie.

6. Każdy Klient ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo ich poprawiania, uzupełniania oraz prawo żądania zaprzestania przetwarzania danych i ich usunięcia, kontaktując się w tym celu z administratorem danych. W przypadku usunięcia danych warunkujących korzystanie z wyodrębnionych zasobów e-Sklepu oraz usług oferowanych w jego ramach, Klient traci możliwość korzystania z nich.

7. Jeżeli Klient umieszcza w serwisie Sklepu Internetowego jakiekolwiek dane osobowe innych osób (w tym ich imię i nazwisko, adres, numer telefonu lub adres e-mail), może to uczynić jedynie pod warunkiem nienaruszenia przepisów obowiązującego prawa i dóbr osobistych tych osób.

8. Spółka zastrzega sobie prawo ujawnienia wybranych informacji dotyczących Klienta lub innej osoby fizycznej korzystającej z Serwisu właściwym organom bądź osobom trzecim, które zgłoszą żądanie udzielenia takich informacji, w oparciu o odpowiednią podstawę prawną oraz zgodnie z przepisami obowiązującego prawa. Poza przypadkami wskazanymi w zdaniu poprzednim informacje dotyczące Klienta lub innej osoby fizycznej korzystającej z Serwisu nie zostaną ujawnione żadnej osobie trzeciej, bez zgody Klienta lub tej osoby.

9. KNS dokłada wszelkich możliwych starań, aby zabezpieczyć dane Klienta lub innej osoby fizycznej korzystającej z Serwisu i ochronić je przed działaniami osób trzecich. KNS Sp. zo.o. z siedzibą Prosta 81 42-233 Lubojenka NIP 5732899379 adres poczty elektronicznej: sklep@fabrykawyrazu.pl stosuje wszelkie niezbędne zabezpieczenia serwerów, połączeń i Serwisu w celu ochrony danych.

10. Podjęte przez KNS Sp. zo.o. z siedzibą Prosta 81 42-233 Lubojenka NIP 5732899379 adres poczty elektronicznej: sklep@fabrykawyrazu.pl działania mogą okazać się jednak niewystarczające, jeżeli Klient lub inna osoba fizyczna korzystająca z Serwisu nie zachowa zasad bezpieczeństwa. W szczególności Klient musi zachować w poufności login i hasło i nie udostępniać ich osobom trzecim.

11. Pytania i zastrzeżenia dotyczące niniejszej Polityki prywatności należy kierować na adres: sklep@fabrykawyrazu.pl

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl